Knikarmscherm voor in de tuin

Een zonnescherm biedt meer dan alleen bescherming tegen de zon en nieuwsgierige bijstanders. Het verhoogt ook de waarde van uw woning. Met name zonneschermen op het balkon of voor het terras zijn erg in trek. We hebben https://www.rainbow-collection.nl/ gevraagd welk zonnescherm het beste is voor in de tuin.

Het aanbod van zonneschermen is namelijk enorm. Bijvoorbeeld een: cassette zonnescherm, semi-cassette zonnescherm, knikarmscherm, koker zonnescherm en uitvalschermen / klem-zonneschermen voor op het balkon. Een zonnescherm kan zonder problemen bevestigd worden aan de dragende gevel. En ze gaan doorgaans vele jaren mee. 

Soorten zonneschermen

Cassette zonneschermen en semi-cassette zonneschermen

Bij dergelijke zonneschermen wordt het doek opgerold in een cassette. Hierdoor is het beschermd tegen alle weersomstandigheden wanneer het niet in gebruik is. Deze scherm raden we dan ook aan voor de windzijde aan je huis. Daarentegen worden bij een half-cassette de knikarm en volant niet volledig beschermd tegen regen.

knikarmscherm

Wanneer je een terras of tuin hebt in de volle zon, dan raden wij een knikarmscherm aan. Een knikarmscherm steunt op twee of drie armen. Dankzij een scharnier in het midden kun je deze ‘knikken’ naar buiten klappen om een stevige draagconstructie te creëren.

Met een knikarmscherm kun je in de schaduw zitten terwijl je alle ruimte onder het scherm kunt gebruiken. 

Aangepaste Zonneschermen

Speciale soorten, bijvoorbeeld klem zonneschermen, balkon zonneschermen, uitvalschermen, verticale zonneschermen, gevel zonneschermen, zijschermen etc. 

Dit soort zonneschermen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een op maat gemaakte oplossing voor zonwering. Bij het installeren van een klem zonnescherm, balkon zonnescherm of uitvalschermen is het bijvoorbeeld niet nodig om te boren.

Geef een reactie