Bomen bestellen bij de Nootsaeck

Als u zoekt naar dé specialist op het gebied van noten- en kastanjebomen dan bent u op zoek naar de Nootsaeck. Samen met boomkwekerij Herenland mag het zich echt expert op dit vlak noemen. De kwekerij werkt zeer milieubewust en is hard onderweg richting een volledig biologisch gecertificeerde teelt. De Nootsaeck en Herenland zorgen ervoor dat u door het toepassen van organische bemesting en biologische bestrijding een gezonde boom krijgt, een boom die bovendien voor het milieu verantwoord is.

Geef de bomen een gegarandeerd goede start met De Nootsaeck

De Nootsaeck biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan speciale notenbomen. Sterker nog; het biedt u unieke bomen die u elders bijna niet tegenkomt. Ook worden organische bodem pakketten aangeboden. Op die manier geeft u de bomen een gegarandeerd goede start.

U kunt al binnen vijf werkdagen over uw bomen beschikken

U krijgt de bomen in pot geleverd, zoals ze ook steeds in pot gekweekt worden. Dit maakt dat u gedurende heel het jaar uw bomen kunt bestellen en planten. Bovendien is doorgroei op deze wijze gegarandeerd. Uiteraard krijgt u bij deze webwinkel alleen het beste advies over de keuze van een ras. Hetzelfde geldt voor advies over de beplanting en over op welke wijze u de bomen kunt onderhouden. Het maakt dat u steeds de beste bomen krijgt, bomen die soortecht zijn. De bomen worden stevig verpakt en kunnen al binnen vijf werkdagen bij u thuis afgeleverd worden. U hoeft de deur dus niet eens uit. Uiteraard is het wel mogelijk om op afspraak de Zandse Notengaard te vereren met een bezoek. Daar ziet u het volledige assortiment, dat in de belevingstuin is aangeplant. Ook krijgt u daar relevante informatie over zowel het gebruik als de verwerking van de noten.

Grootste assortiment notenbomen van Europa

Bij De Nootsaeck beleeft u uw eigen notenboom en vindt u het grootste assortiment notenbomen van Europa. Het is natuurlijk perfect dat u in de belevingstuin van zesduizend vierkante meter de beschikbare bomen al in vol ornaat kunt zien. Bij de webwinkel kunt u prima terecht voor onder meer walnotenbomen, de hazelaar en sier notenbomen. Daarnaast vindt u er vrucht hazelaar bomen, kastanje bomen, grootvruchtige bomen en de meer exclusieve notenbomen. U kunt er echt vanuit gaan dat u er dus altijd die boom vindt die u in uw gedachten had.

Kiest u ook voor de Bella Maria?

Binnen het royale aanbod van de Nootsaeck geldt de walnootboom Bella Maria als een van de meest populaire bomen. Kenmerkend is wel de opgaande boomvorm en de zeer grote en smaakvolle noot die de boom u levert. Zeer opvallend is ook het groene blad en de zeer fraaie, donkere groeipunten. Deze boom valt onder de zelfbestuivers overigens. De Bella Maria die u bij De Nootsaeck aanschaft, levert noten tot wel vijf centimeter. Deze kunt u vanaf de tweede helft van de maand september prima eten. U kunt er uiteraard ook voor kiezen de noten te bewaren. En zo vindt u nog heel veel meer fraaie en gezonde bomen bij de Nootsaeck.

Geef een reactie